Havefliser

Vi har over 50 års erfaring med at producere havefliser, betonfliser, belægningssten og blokke. Alle vores produkter er produceret efter betonkontrollens højeste standard.

Hos Staby Fliser & Hegn kan du finde fliser til forskellige anlægsprojekter. Du finder vores forskellige typer belægningsfliser som, havefliser, belægningssten og Ekslusive fliserVed lægning af havefliser kan du udføre traditionel belægning, men også skabe mange forskellige læggemønstre.
Vi anbefaler hvis man vil kombinere fliser at gøre det med kopsten/brosten eller eksempelvis 30x30 med 30x60.
Hvis du søger inspiration til belægningsprojekter kan du finde det i vores inspirationsablum  her finder du både traditionel belægning, kombinationer og belægning i forbandt.

Herinde finder du vores forskellige havefliser som:
Havefliser 20 x 20
Havefliser 30 x 30
Havefliser 40 x 40
Havefliser 50 x 50
Havefliser 60 x 60
Havefliser 90 x 90

Inde i kategorierne finder du også fliser på tilbud, men du kan se alle vores havefliser tilbud her.

terrassefliser kan du finde dem her. Terrassefliser er fliser med en tykkelse på 5-6cm som er velegnet til terrasser og gangstier.

Klik på den kategori du gerne vil se herunder.

Forskelle på tykkelser
 null 

Havefliser 5 cm bruges til gangstier, terrasser og anbefales ikke at bruges i indkørsler.

Havefliser 6-8 cm kan bruges til terrasser, indkørsler med normal trafik
Her kan du se alle vores fliser til indkørsler

havefliser 8-10 cm anbefales at bruges til steder hvor der forefindes tung trafik der skal køre eksempelvis: indkørsler, industripladser og køreveje.

Alle vores fliser bliver stablet på paller og leveres på paller.
hvis du vil have mere information om paller kan du finde det her

Levering af havefliser
Vores team sikrer at du som kunde får en god oplevelse med dit køb ved hos. 

Levering af betonfliser på Sjælland, Nordjylland og Sønderjylland sker oftes med fragtmand. 
Fliserne bliver læsset af med en truck/kran på fast underlag. Hvis din ordre er med fragtmand får du et Track & trace nummer, hvor du kan følge dine havefliser hele vejen til leveringsadressen.

Mange af vores havefliser leveres fragtfrit over 5 paller, du ser hvor mange paller der kommer på din ordre ved at indtaste antal og trykke på indkøbskurven.

Hvordan renser man havefliser
På fliser kan der opstå alger og mos, det er næsten umuligt at undgå i Danmark, typisk kommer algerne frem i foråret, og vil kræve en algebehandling for at få deres flotte udseende igen. Du kan finde vores guide og algerens her
Hvis der er kommet hvide pletter på dine fliser kaldes det også flisepest, flisepest kan fjernes med det rigtig middel, her finder du flisepest fjerner og en guide til hvordan du bruger det  

Hvordan lægger man havefliser
Står du selv og skal lægge fliserne kan du følge vores guide til fliselægning

Kundeservice

Vores dygtige medarbejdere sidder klar ved telefonerne for at yde kompetent rådgivning og vejledning. Så kontakt os gerne for et godt råd, et uforpligtende tilbud eller en snak om dit projekt, så finder vi sammen en løsning, der passer til dig.
Læs mere

OM OS

Vi er et dansk familieejet aktieselskab, som har produceret fliser siden 1965, det vil sige vi har over 50 års erfaring i branchen. Vores sten produceres i et utal af variationer og farver, og hvad enten du skal bruge fliser til din indkørsel, havegang, terrasse eller vej, har vi et stort og flot udvalg. Det gælder naturligvis også, hvis du søger en erhvervsløsning. Vi producerer ligeledes kvalitetshegn, der kan leveres med både beton- og træstolper.
Læs mere

Kontakt os

Jylland
Industriarealet 47
6990 Ulfborg
Tlf: 97491452
CVR: 26144906
john@staby-fliser.dk

Åbningstider i butikken
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
7.00 - 16.00
7.00 - 16.00
7.00 - 16.00
7.00 - 16.00
7.00 - 16.00
lukket
lukket

Jylland  Industriarealet 47,6990 Ulfborg, Tlf. 97491452, Fax. 97492840