Hegn

Vi har vi mange års erfaring med at producere kvalitetshegn til private og erhverv.  Vi har mange forskellige slags havehegn i forskellige typer materialer og størrelser.
Vores hegn produkter er:
Bræddehegn
Lægtehegn
Raftehegn
Klinkehegn
Riotnethegn
Vedligeholdelsesfrit hegn (både komposit og fiberbeton)
Plus hegn
Betonstolper
Stålstolper
Træstolper
Døre/låge
Tilbehør(zink afdækning og olie)

På vores hjemmeside er det muligt både at købe hegn i træsektioner, eller i hegnssæt af enten betonstolpe og betonbundplade eller med træstolpe.

Vores forskellige typer havehegn kan leveres med både træ- og betonstolper samt med og uden bundplade.
Til de forskellige produkter kan der laves havelåger, døre og porte i forskellige størrelser med og uden rukolås.

Hegn er en flot og elegant løsning med mange forskellige funktioner. De mange forskellige funktioner kan være at dekorer indkørslen, skærme af for naboen eller skabe hyggekroge.
Uanset hvad dit hegn skal bruges til, er vi sikker på vi har løsningen, hvis du ikke kan finde den løsning du leder efter, er du mere end velkommen til at kontakte os på 97491452 eller post@staby-fliser.dk, vi hjælper dig gerne med at besvare spørgsmål omkring hegn, eller finde det produkt der netop passer til dig.

Mangler du hegn inspiration?
Vi har lavet et galleri med inspiration til hegn, her kan du finde alt fra lærkehegn til galvaniseret rionet hegn, se vores hegn galleri her.

Herunder kan du finde vores forskellige kategorier med hegn, det er muligt at klikke på kategorien og læse mere om de enkelte hegnstyper under de enkelte.

 
null  


Bræddehegn
Rionet-hegn
Stålstolper

Søger du hjælp til opsætning?

Overvejelse inden valg
Der findes mange forskellige slags havehegn, og det kan derfor være svært at vælge det rigtige. Inden man skal vælge hvilket produkt man skal have, bør man overveje:

 • Hvor højt skal hegnet være?

 • Det er vigtigt at der bliver taget højde for hvad ens hegn skal bruges til og om det skal være muligt at kigge over eller igennem. Der er mange muligheder for hvordan hegnet skal være, og hver enkelt fag kan også bestilles i forskellige højder efter behov.

 • Skal der være hjørner?

 • Hvis hegnet skal danne kroge eller hjørne om noget, er det vigtigt der bliver bestilt hjørnestolper, så hegnet får flotte hjørner.

 • Har jeg brug for havelåger?

 • Skal det være muligt at gå fra det ene sted i haven til det andet, igennem hegnet? eller skal der være en låge for at gå ind i haven? Hvis du har specielle mål for låger eller døre fremstillet vi også det.

 • Hvilket hegn passer til mit hus?

 • Med de mange forskellige slags havehegn der findes, kan det være svært at vælge det rette, vi har i vores udstilling i Ulfborg opstillet alle vores slags hegn, hvor det er muligt at se det før man bestiller det, hvis det ikke er muligt at besøge vores udstilling, hjælper vi dig gerne med rådgivning, hvis du søger hjælp til hvad der passer.

 • Vedligeholdelsesfrit eller træhegn?


 • Vedligeholdelsesfrit hegn er fremstillet i robuste materialer, med struktur af træ. Vores komposit hegn eller IVAR hegn angribes ikke af svamp og insekter. Plankerne er gennemfarvede, så du slipper for det årlige malerarbejde.

  Træhegn kræver løbende vedligeholdelse(1-2 gange om året). Et træhegn kræver mailing eller olie, men fremstår også flot i mange år.


  Hvordan sætter jeg hegn op?
  Har du planer om selv at montere hegnet har vi en tekst guide på med hegnsopsætning, du kan se guiden   her via linket .
  Guiden fortæller hvordan du sætter hegnet normalt lige op og hvordan du kan lave højdeforskelle og vinkle det.

  Hvis du vil se videoguides til hvordan man opsætter hegn kan du se dem herunder.

  En general guide til at sætte hegn op:


  Har du brug hjælp til opsætning af PLUS hegn kan du se vores video guide herunder:
  Futurahegn monteringsguide

  Plankehegn opsætning


  Selvom videoerne er fra PLUS, er det samme måde med vores produkter.
  Kundeservice

  Vores dygtige medarbejdere sidder klar ved telefonerne for at yde kompetent rådgivning og vejledning. Så kontakt os gerne for et godt råd, et uforpligtende tilbud eller en snak om dit projekt, så finder vi sammen en løsning, der passer til dig.
  Læs mere

  OM OS

  Vi er et dansk familieejet aktieselskab, som har produceret fliser siden 1965, det vil sige vi har over 50 års erfaring i branchen. Vores sten produceres i et utal af variationer og farver, og hvad enten du skal bruge fliser til din indkørsel, havegang, terrasse eller vej, har vi et stort og flot udvalg. Det gælder naturligvis også, hvis du søger en erhvervsløsning. Vi producerer ligeledes kvalitetshegn, der kan leveres med både beton- og træstolper.
  Læs mere

  Kontakt os

  Jylland
  Industriarealet 47
  6990 Ulfborg
  Tlf: 97491452
  CVR: 26144906
  john@staby-fliser.dk

  Åbningstider i butikken
  Mandag
  Tirsdag
  Onsdag
  Torsdag
  Fredag
  Lørdag
  Søndag
  7.00 - 16.00
  7.00 - 16.00
  7.00 - 16.00
  7.00 - 16.00
  7.00 - 16.00
  lukket
  lukket

  Jylland  Industriarealet 47,6990 Ulfborg, Tlf. 97491452, Fax. 97492840