Om os

Velkommen til Staby og Fliser & Hegn A/S.

Vi er et dansk familieejet aktieselskab, som har produceret fliser siden 1965, og vi har derfor fejret 50 års jubilæum i branchen. Vores sten produceres i et utal af variationer og farver, og hvad enten du skal bruge fliser til din indkørsel, havegang, terrasse eller vej, har vi et stort og flot udvalg. Det gælder naturligvis også, hvis du søger en erhvervsløsning.
Vi producerer ligeledes kvalitetshegn, der kan leveres med både beton- og træstolper.
Desuden importerer vi granitartikler som f.eks. kantsten, brosten, granitfliser, trapper og diverse havekunst, krukker, figurer og vandsten. Så tag et kig rundt på hjemmesiden og lad dig inspirere af vores projektinddelte gallerier til dit nye projekt. Du kan også kigge forbi udstillingen i Ulfborg, hvor vi har Danmarks største indendørs udstilling af fliser og hegn eller vores udendørs i Byggecentrum på Fyn.. Vores sælgere står altid klar med gode råd og professionel vejledning i butikkernes åbningstider, og du kan altid handle via vores webshop - den er nemlig altid åben.

Vores produkter er CE og Trekant mærket efter Betonvare kontrollens højeste krav.

Herunder kan du trykke på enten Hvor er vi?, tidslinje eller medarbejder.

Stolte sponsor af


Vi støtter miljøet.


Miljøvenligpakning
Kundeservice

Vores dygtige medarbejdere sidder klar ved telefonerne for at yde kompetent rådgivning og vejledning. Så kontakt os gerne for et godt råd, et uforpligtende tilbud eller en snak om dit projekt, så finder vi sammen en løsning, der passer til dig.
Læs mere

OM OS

Vi er et dansk familieejet aktieselskab, som har produceret fliser siden 1965, det vil sige vi har over 50 års erfaring i branchen. Vores sten produceres i et utal af variationer og farver, og hvad enten du skal bruge fliser til din indkørsel, havegang, terrasse eller vej, har vi et stort og flot udvalg. Det gælder naturligvis også, hvis du søger en erhvervsløsning. Vi producerer ligeledes kvalitetshegn, der kan leveres med både beton- og træstolper.
Læs mere

Kontakt os

Jylland
Industriarealet 47
6990 Ulfborg
Tlf: 97491452
CVR: 26144906
john@staby-fliser.dk

Åbningstider i butikken
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
7.00 - 16.00
7.00 - 16.00
7.00 - 16.00
7.00 - 16.00
7.00 - 16.00
lukket
lukket

Jylland  Industriarealet 47,6990 Ulfborg, Tlf. 97491452, Fax. 97492840