Fragt og levering


Fragtpriser

Fragtpriserne hos Staby Fliser & Hegn er individuelle og afhængige af mængde og leveringssted.

For at se din nøjagtige fragtpris, skal du lægge din vare i kurven, hvorefter du skal indtaste dit leveringspostnummer. Så vil du få oplyst den nøjagtige fragtpris for dit samlede køb.  

Levering

Staby Fliser & Hegn og Bellinge Fliser & Hegn ekspederer indgåede ordrer hurtigst muligt. Normalt påregnes en leveringstid på op til 5 hverdage.  

Hvis den efterspurgte vare er i restordre, vil det forventede leveringstidspunkt blive oplyst ved ordreafgivelsen til oplyste e-mail adresse.

Levering sker til kundens oplyste adresse eller den under bestillingen anførte alternative leveringsadresse.

Staby Fliser & Hegn og Bellinge Fliser & Hegn er berettiget til at aflæsse varerne på leveringsadressen, selvom kunden ikke er til stede ved leveringen.

NÅR VARERNE LEVERES PÅ LEVERINGSADRESSEN OVERGÅR RISIKOEN FOR VARENS UNDERGANG ELLER TYVERI TIL KUNDEN.

Hvis fragtmanden ikke kan foretage en forsvarlig aflæsning på leveringsadressen, tages leverancen med retur og kan efterfølgende leveres efter nærmere aftale.
En forsvarlig aflæsning indebære at fragtmanden kan stille pallerne på fastunderlag i form af asfalt, fliser eller lignede.
Fragtmanden kan ikke stille varerne på grus, jord eller græs.

Ekstraomkostninger for transport ved gen-levering må påregnes.


Kundeservice

Vores dygtige medarbejdere sidder klar ved telefonerne for at yde kompetent rådgivning og vejledning. Så kontakt os gerne for et godt råd, et uforpligtende tilbud eller en snak om dit projekt, så finder vi sammen en løsning, der passer til dig.
Læs mere

OM OS

Vi er et dansk familieejet aktieselskab, som har produceret fliser siden 1965, det vil sige vi har over 50 års erfaring i branchen. Vores sten produceres i et utal af variationer og farver, og hvad enten du skal bruge fliser til din indkørsel, havegang, terrasse eller vej, har vi et stort og flot udvalg. Det gælder naturligvis også, hvis du søger en erhvervsløsning. Vi producerer ligeledes kvalitetshegn, der kan leveres med både beton- og træstolper.
Læs mere

Kontakt os

Jylland
Industriarealet 47
6990 Ulfborg
Tlf: 97491452
CVR: 38404121
john@staby-fliser.dk

Fyn
Kratholmvej 60
5260 Odense S
Tlf: 65961828
CVR: 16198390
kurt@bellinge-fliser.dk

Jylland  Industriarealet 47,6990 Ulfborg, Tlf. 97491452, Fax. 97492840    Fyn  Kratholmvej 60, 5260 Odense S, Tlf. 65961828, Fax. 65961343